Ana Ivanovic iz jednog razloga nije smela da postane majka pre 30. godine

Izvor: medio.rs, 04.Okt.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanovic iz jednog razloga nije smela da postane majka pre 30. godine

Brojni svetski portali bave se pričom oko Anine trudnoće i time šta ona znači za ugovore koje ima

Naša teniserka Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se 2016. godine, a kako već svi pričaju u februaru će se po prvi put ostvariti kao roditelji.

Čim je informacija procurila u javnost, počelo je da se spekuliše o tome da li je Ana zbog trudnoće dužna da plati neku >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kaznu firmama sa kojima ima potpisane ugovore, u kojima se kao stavke obično navodi i to da žena ne sme da ostane u drugom stanju u određenom periodu.

Foto: Tanjug/AP

Kada je Ana u pitanju, prema milionskim ugovorima koje je potpisala sa poznatim brendovima, jedna od stavki je bila ta da je u obavezi da igra do 30. godine i da samo povreda može da je odvoji od terena. U suprotnom, sponzorima će morati da plati penale i do 7 miliona evra.

Finansijski joj ne bi bilo u interesu da u 2017. godini ostane u drugom stanju, ali ako uzmemo u obzir da Ivanovićeva 7. novembra puno 30 godina, i da je do tog datuma ostalo još malo, Ana sasvim opušteno može da planira svoj život sa bebom.

Doživotni ugovor sa Adidasom

Dok je igrala tenis, godišnje je prihodovala pet miliona evra, a kako je odlučila da prestane, njena zarada iznosi 1,5 miliona evra godišnje.

Ugovor sa "Dubai djuti-frijem" nalaže obavezno učešće na pojedinim turnirima i njihovim reklamnim događajima.

Ana ima ugovore sa sledećim kućama: Adidas (5 miliona evra godišnje), "Dubai djuti-fri" (5 miliona evra godišnje), Rolex, Shiseido, Juice Plus, Trainers4me.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.