Izvor: Svet plus, 10.Sep.2023, 11:37

Ana Ivanović i Bastijan u isčekivanju Svetskog prvenstva nasmejali pratioce!

Srbija danas igra u finalu Svetskog prvenstva u košarci protiv Nemačke, a Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u isčekivanju Svetskog prvenstva nasmejali pratioce!

Danas, svi u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju završnicu Svetskog prvenstva, gde će naši momci izaći na teren protiv Nemačke. Od trenutka kada smo saznali da će nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << protivnik biti Nemačka, društvene mreže su preplavile slike Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, uz natpis koji sugeriše da će takav susret biti finale iz snova.

Smešni tvitovi su stigli i do Ane i Bastijana, koji su sada snimili zajednički video na Instagramu i najavili da će "ovo biti zanimljivo finale".

U videu su se međusobno poželeli sreću, ali pratioci iz Srbije su bili brži i entuzijastičniji u ostavljanju komentara. Osim gifa Pavla Vuisića iz hit filma "Ko to tamo peva", na kojem se krsti pre nego što popije rakiju, u komentarima se mogu videti i brojna izvinjenja Švajnštajgeru.

"Izvini zete, ovde Srbija pobeđuje".

Video možete pogledati OVDE

Ana i Bastijan će OVAKO izgledati u nedelju.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Košarka

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.