Ana Ivanović: Posle tenisa biram modu

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Posle tenisa biram modu

Naša poznata teniserka Ana Ivanović izjavila je da ozbiljno razmišlja u kom pravcu će se njena karijera razvijati nakon tenisa pa je otkrila da bi najradije radila posao koji je vezan za modu.

- Imam različita interesovanja i volela bih da se oprobam u nečemu izvan tenisa. Još nisam sigurna u kom pravcu će to ići, možda to bude moda a možda televizija, ali je sigurno da bih volela da radim i nešto što nema veze sa tenisom- rekla je Ana Ivanović za RTV.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Ivanović: Poslije tenisa biram modu

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Apr.2015

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da ozbiljno razmišlja u kom pravcu će se njena karijera razvijati nakon tenisa pa je otkrila da bi najradije radila posao koji je vezan za modu. "Imam različita interesovanja i voljela bih da se oprobam u nečemu izvan tenisa. Još nisam sigurna u kom pravcu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.