Ana Ivanović: Obožavam Dunavski kej

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Obožavam Dunavski kej

Ana Ivanović ne boravi često u rodnom gradu, ali uživa u svakom trenutku. Tako je nedavno u kratkom intervjuu magazinu „Vajn end fajn“ otkrila šta voli da vidi i da radi kada je u Beogradu.
(FOTO: AP)
Odrasla sam na Novom Beogradu i za mene je šetnja Dunavskim kejom uvek posebna. U zavisnosti od doba dana tu možete naći mir pored reke, prostor za rekreaciju ali takođe i živost u mnogobrojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << restoranima na vodi za prijatne trenutke sa prijateljima – istakla je Ana.
Na pitanje, u čemu uživa, a na šta je ponosna u srpskoj metropoli, kaže:
Beograđani uživaju u druženju sa prijateljima i uvek su spremni za zabavu. Popodnevna kafa u društvu dragih osoba je neizbežna, a ukoliko je pijete u nekom od omiljenih restorana ili kafića, utoliko bolje. Ponosna sam na otvorenost svojih sugrađana i tradicionalnu gostoljubivost.
Među neizostavne aktivnosti spadaju i sledeće.
Ukoliko sam u Beogradu u vreme Sajma knjiga ili Noći muzeja, obavezno ću posetiti ove manifestacije i dobro se provesti. Pored uobičajene ponude tu se uvek organizuju i jedinstvena i interesantna dešavanja.
Za strance je naš glavni grad uvek prilika za dobar provod. Ana se slaže:
Beograd poseduje mnogo izuzetnih restorana i klubova. Kako ne provodim mnogo vremena u njemu, prijatelji me često iznenade nekim novim mestom za izlazak gde možemo uz dobru muziku provesti neke prijatne trenutke.
Jedino kada je u pitanju omiljeno vino, Ana se nije zadržala u rodnom gradu:
Moj izbor bi bio siraž iz Barosa Velija u Australiji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.