Ana Ivanović: Incident sa početka meča me dodatno motivisao

Izvor: Blic, 14.Okt.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Incident sa početka meča me dodatno motivisao

Ana Ivanović je lako došla do četvrtfinala turnira u Lincu savladavši Barbaru Zahlavovu Stricovu, a srpska teniserka je otkrila da joj je dodatnu motivaciju pružio incident sa početka meča.

Ana je pred početak duela zamolila sudiju za odlazak u toalet, ali je nakon povratka sačekala kazna od izgubljenog gema.

Prema pravilniku teniser može zatražiti pauzu za nuždu samo pred svoj servis, pa je Čehinja bez borbe dobila gem na njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radost.

Ipak, srpska teniserka je mirno prihvatila odluku i bes je pretvorila u motivaciju što je na kraju izazvalo frustracije rivalke koja je često udarala reketom o zemlju.

"Nisam očigledno bila dovoljno upoznata sa pravilima. Ceo taj incident me je dodatno motivisao i uspešno sam kanalisala bes u pravom smeru. Udarala sam lopticu zaista dobro", rekla je Ana Ivanović.

Novinare je nakon meča više interesovao kompletan slučaj sa početka duela.

"Nisam bila pripremljena kako treba, malo mi je neprijatno to da priznam. Nikad nemojte da pijete jogurt pre meča!", rekla je šaljivim tonom srpska teniserka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.