Izvor: Mondo, 10.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Hvala, vi ste mi dali snagu u Parizu

Više od 15 hiljada ljudi dočekalo je u Beogradu Anu Ivanović ispred Skupštine grada. 'Mnogo vam hvala što ste došli u ovolikom broju. Proslavila sam ovu pobedu u Parizu sa timom, ali ovo je nešto posebno, vi ste mi dali snagu da svaki meč na Rolan Garosu odigram dobro. Ovaj trenutak se ne može porediti ni sa čim i pamtiću ovaj doček u rodnom gradu do kraja života', izjavila je Ivanovićeva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović: Ovaj doček pamtiću do kraja života

Izvor: Kurir, 10.Jun.2008

BEOGRAD, 10. juna 2008. (Beta) - Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović izjavila je danas u Beogradu, pred nekoliko hiljada građana, da je doček u rodnom gradu jedinstven događaj za nju i da će ga pamtiti do kraja života. "Već sam u Parizu proslavila titulu na Rolan Garosu, ali ovo je nešto posebno....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.