ANA I JELENA SE MRZE!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA I JELENA SE MRZE!

Ne mogu da se gledaju! Ana Ivanović neće igrati za Fed kup reprezentaciju Srbije protiv Kanade početkom februara u Novom Sadu zato što nije u dobrim odnosima s Jelenom Janković, saznaje Kurir. Selektor ženske selekcije Dejan Vraneš nije hteo ni da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju

Ne mogu da se gledaju!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ana Ivanović neće igrati za Fed kup reprezentaciju Srbije protiv Kanade početkom februara u Novom Sadu zato što nije u dobrim odnosima s Jelenom Janković, saznaje Kurir. Selektor ženske selekcije Dejan Vraneš nije hteo ni da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

- Vi sami znate da među teniserkama nema nekog velikog prijateljstva, tako se Ana i Jelena ne druže. Nisam upoznat s detaljima, ali iskreno se nadam da to neće biti razlog neigranja Ivanovićeve u Novom Sadu. Imao sam priliku da radim sa obe, i neki loš odnos među njima nisam primetio. Mislim da Ana sada ima mnogo većih problema, jer je neizvestan i njen nastup na Australijan openu. Tek posle toga ćemo razmatrati mogućnost njenog nastupa za Srbiju. Zasad je rano da pričamo na tu temu - kazao je Vraneš.

Selektor ženske selekcije Srbije ne vidi kao problem i to što je Ana najavila učešće na turniru u Papaji, koji se poklapa s Fed kupom.

- To ne mora ništa da znači. Taj turnir je prijavila i Bojana Jovanovski, i on može da se otkaže. To sigurno neće stvarati problem ako ona bude želela da igra za Srbiju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.