Izvor: Blic, 16.Okt.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20.000 LAJKOVA ZA 10 MINUTA Trudna Ana Ivanović pokazala detalje iz svoje svakodnevice i oduševila pripadnice lepšeg pola

Bivša teniserka uslikala se u Čikagu, u kom već neko vreme živi, a slika koju je postavila na društvene mreže pokrenula je veliki broj komentara.

Ana Ivanović (29) postavila je na svoj Instagram profil fotku koja je za svega 10 minuta "zaradila" preko 20.000 lajkova njenih obožavatelja, a više od 1,3 miliona njih širom sveta je prati samo na ovoj društvenoj mreži. - Uživajući u čikaškom suncu - napisala je supruga Bastijana Švajnštajgera ispod fotografije, a u prvom planu je nakit, koji se i te kako dopao ženama, pa su joj uputili sijaset komplimenata u komentarima.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) 50.000 LAJKOVA ZA KRATKO VREME: Trudna Ana Ivanović pokazala detalje iz svoje svakodnevnice i oduševila propadnice lepšeg pola

Izvor: Kurir, 17.Okt.2017, 10:03

Bivša teniserka uslikala se u Čikagu, u kom već neko vreme živi, a slika koju je postavila na društvene mreže pokrenula je veliki broj komentara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.