Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOZNAJETE LI OVE SESTRE: Obe su pevačice, jedna je digla ruke od pevanja, druga je VRLO POPULARNA I DANAS (FOTO)

Pevačica Aleksandra Radović u javnosti slabo priča o svom privatnom životu, pa tako retko ko zna da ona ima rođenu sestru Jelenu, koja se nekada takođe bavila pevanjem. Jelena je učestvovala na nekoliko festivala, na kojima je i nagrađena, ali nije privukla pažnju publike. Jelena je digla ruke od pevanja i zaposlila se kao profesor The post PREPOZNAJETE LI OVE SESTRE: Obe su pevačice, jedna je digla ruke od pevanja, druga je VRLO POPULARNA I DANAS (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IMALE SU TEŽAK ŽIVOT! KAŽU DA JE OD NJE NASLEDILA SVU LEPOTU: Seka Aleksić pokazala kako izgleda njena majka (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2019, 01:32

Popularna pevačica Seka Aleksić i danas sa setom u glasu priča o tome koliko je njena majka Ibrima bila požrtvovana tokom teškog života koji su imale i trudila se da njena deca ni u čemu ne oskudevaju. Zbog života koji je vodila i koji ne zaboravlja, Seka bezrezervno pomaže ljudima, pa je tako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.