ŠTRAJK UPOZORENJA RADNIKA GRADSKE UPRAVE U VRANJU

Izvor: Kurir, 18.Apr.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK UPOZORENJA RADNIKA GRADSKE UPRAVE U VRANJU

VRANJE - Oko 250 radnika gradske uprave u Vranju održalo je danas od 11 do 12 časova štrajk upozorenja, uz minimum procesa rada, tražeći od rukovodstva grada da se njihove zarade u koeficijentima približe zaradama zaposlenih u javnim ustanovama i preduzećima.

Predsednica Sindikata gradske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jelena Janković je izjavila da sva javna preduzeća i ustanove koje se finansiraju iz gradskog budžeta imaju plate veće od 30 odsto do više od 100 odsto od zaposlenih u gradskoj upravi.

- Štrajk su jednoglasno podržali svi zaposleni u gradskoj upravi, a naš je jedini zahtev da se po visini plate u koeficijentima približimo javnim preduzećima koja su korisnici budžeta - kazala je ona.

Jelena Janković je navela i da će se štrajk radikalizovati do potpune obustave rada ukoliko rukovodstvo grada ne pronađe rešenje za povećanje plata.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk upozorenja radnika gradske uprave u Vranju

Izvor: TvojPortal.com, 18.Apr.2011

 . VRANJE, 18. aprila 2011. (Beta) - Oko 250 radnika gradske uprave u Vranju održalo je u ponedeljak od 11 do 12 časova štrajk upozorenja, uz minimum procesa rada, tražeći od rukovodstva grada da se njihove zarade u koeficijentima približe zaradama zaposlenih u javnim ustanovama i preduzećima.. .  . . Predsednica...

Nastavak na TvojPortal.com...

Vranje: štrajk u Gradskoj upravi

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2011, 11:44

Sindikat radnika Gradske uprave stupio u štrajk upozorenja i traži isplatu zaostalih zarada i izjednačavanje sa platama ostalih budžetskih korisnika.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.