Štrajk u Lufthanzi otkazuje 1.300 letova

Izvor: Capital.ba, 07.Nov.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u Lufthanzi otkazuje 1.300 letova

FRANKFURT – Kabinsko osoblje Lufthanze danas i sutra biće u štrajku zbog čega će biti otkazano 1.300 letova tog njemačkog avio-prevoznika, što će pogoditi 180.000 putnika. To znači da će biti otkazan svaki pet od ukupno 6.000 letova te avio-kompanije planiranih za danas i sutra, odnosno u danima za kada je zakazan štrajk, prenijela je agencija “Reuters”. Lufthanza je saopštila da će biti otkazano 1.300 letova nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << što je sud u Frankfurtu dao “zeleno svjetlo” za održavanje štrajka, pošto je juče odbacio zahtjev avio-kompanije za zabranu štrajka. Njemački sindikat UFO je ranije pozvao kabinsko osoblje Lufthanze da u danas i sutra organizuju štrajk u borbi za bolje plate i uslove rada. Tanjug Чланак Štrajk u Lufthanzi otkazuje 1.300 letova се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo štrajk u Lufthanzi: Otkazano 1300 letova, pogođeno 180 hiljada putnika

Izvor: B92, 07.Nov.2019

Keln -- Danas je počeo dvodnevni štrajk kabinskog osoblja avio-kompanije Lufthanza...Očekuje se da će ukupno biti otkazano oko 1300 letova kojima je trebalo da putuje 180 hiljada putnika...Podsećamo, u četvrtak bi trebalo da bude otkazano 700 letova, a u petak još 600. Lufthanza je pokušala da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.