Vimbldon - Radna nedelja posle 12 godina

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon - Radna nedelja posle 12 godina

Organizatori trećeg Grend slema sezone potvrdili su u petak da će zbog velikog broja odloženih mečeva teniseri morati na teren i u nedelju.

Prvi put posle tačno 12 godina organizatori Vimbldona odlučili su da nedelja bude "radni dan", a sve zbog velikih problema koje je kiša napravila u prvoj nedelji turnira.

Jedan od zaštitnih znakova Vimbldona jeste i taj što se nedeljom ne igra, osim u izuzetnim slučajevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada kiša do te mere poremeti raspored takmičenja kako je to bio slučaj tokom nedelje na izmaku.

Veliki broj mečeva prve nedelje Vimbldona odložen je i pomeran zbog kiše, pa je organizator odlučio da teniseri u nedelju ipak izađu na teren.

Poslednji put takva odluka je donesena pre 12 godina, odnosno 2004. godine kada se takođe igralo u nedelju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon prekršio zlatno pravilo! Vavrinka progovorio o “seks-gejtu”, Federera niko ne pita!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 09:23

Na Vimbldonu – ništa novo. Ako se uzme u obzir da je jedina konstanta svih ovih dana bila odurna kiša, koja je prekidala neke mečeve čak i po tri puta, onda je ta konstatacija sasvim na mestu. Ali, baš zbog te činjenice, i evidentnog nedostatka algoritama kojim bi, usled još jednog dana nepovoljne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.