U Partizanu još ne znaju kada će početi sednica UO

Izvor: Blic, 25.Dec.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu još ne znaju kada će početi sednica UO

Fudbalski klub Partizan održaće u ponedeljak sednicu Upravnog odbora (UO), a u beogradskom superligašu nisu znali da kažu u koliko sati će početi sastanak.

Očekuje se, međutim, da on počne u 15.00. Članovi UO Partizana među najvažnijim tačkama dnevnog reda imaće verbalni sukob između predsednika kluba Dragana Đurića i sportskog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mladena Krstajića.

Krstajić je prošle nedelje, izmedju ostalog, optužio Đurića da "sve uspehe kluba koristi za ličnu promociju, dok za neuspehe krivi sportski sektor".

Na Krstajićevu stranu već su stali trener prvog tima Aleksandar Stanojević i trener Partizanove filijale Teleoptik Vuk Rašović, koji su rekli da će podneti ostavke ako dođe do smene sportskog direktora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Partizanu još ne znaju kada će početi sednica UO

Izvor: Studio B, 25.Dec.2011

Fudbalski klub Partizan sutra će održati sednicu Upravnog odbora (UO), a u beogradskom superligašu agenciji Beta večeras nisu znali da kažu u koliko sati će početi sastanak. ..Očekuje se, međutim, da on počne u 15.00...Članovi UO Partizana među najvažnijim tačkama dnevnog reda imaće verbalni...

Nastavak na Studio B...

I Nađ uz Krstajića!

Izvor: Sportal.rs, 25.Dec.2011

Član Upravnog odbora Partizana Albert Nađ stao je na stranu Mladena Krstajića u sukobu sa Draganom Đurićem.Dugogodišnji kapiten tima i posle toga funkcioner i član Upravnog odbora pojavio se večeras u "Pioniru" u društvu Mladena Krstajića, a kako SPORTAL.

Nastavak na Sportal.rs...

Smena vodi na Skupštinu, možda i na izbore

Izvor: Danas, 26.Dec.2011, 01:18

Fudbaleri Partizana koji su na zasluženom odmoru i zimuju na „plus 10“ ispred večitog rivala, izvesno je, ostaće danas bez sportskog direktora Mladena Krstajića, a ako trener Aleksandar Stanojević održi reč po povratku sa predaha i bez prvog stratega.

Nastavak na Danas...

Radnici "Zemunela" protiv Đurića!

Izvor: Blic, 26.Dec.2011

Radnici u Sportskom centru "Zemunelo" pokazali su otpor prema prvom čoveku crno-belih Draganu Đuriću, pošto su najavili da će mu onemogućiti ulazak...Đurić je sednicu Upravom odbora zakazao u Sportskom centru u Zemunu, ali su mu radnici poručili da nije poželjan i da će zaključati kapije...

Nastavak na Blic...

Đurić ili Krstajić ili...?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2011

BEOGRAD -..Sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, na kojoj će verovatno biti postavljeno pitanje poverenja sportskom direktoru Mladenu Krstajiću zakazana je za danas popodne i trebalo bi da počne oko 15 časova...Članovi Upravnog odbora, njih 12 moraće da učestvuju na svojevrsnom referendumu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezdaš u Upravnom odboru Partizana

Izvor: B92, 26.Dec.2011

U toku je zasedalje Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partiza koji odlučivati od sudbini Mladena Krstajića...O tome da li će sportski direktor i indirektno trener Aleksandar Stanojević ostati na svojim funkcijama odlučivaće i jedan Zvezdaš...Član UO Partizan Milun Todorović je u jednom intervjuu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.