Ceo klub u štrajku ako Upravni odbor smeni Krstajića

Izvor: TvojPortal.com, 26.Dec.2011, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo klub u štrajku ako Upravni odbor smeni Krstajića

Izvor: pressonline
Na današnjoj sednici UO sportski direktor Mladen Krstajić biće razrešen dužnosti, što će usloviti ostavke trenera Stanojevića i Vuka Rašovića. U rat protiv uprave kreću svi zaposleni u Partizanu, koji najavljuju obustavu rada i potpunu blokadu kluba.


Partizan pred kolapsom! Upravni odbor kluba iz Humske na današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << zasedanju razrešiće dužnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, što će usloviti ostavku šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića, ali i trenera Teleoptika Vuka Rašovića.
Na ovome se neće stati jer se, kako Press saznaje, na identičan korak spremaju svi zaposleni u Partizanu.
Većina članova Radne zajednice podržala je juče predlog da stupi u generalni štrajk u slučaju smene direktora Krstajića i time praktično blokira rad kluba.
- Krstajić uživa veliko poštovanje svih zaposlenih u Partizanu, kako administrativaca na stadionu, tako i onih koji rade u „Zemunelu". S druge strane, ljudi su razočarani jer im se duguju plate, o čemu je upravo Krstajić jedini javno progovorio, pa su spremni zbog svega toga da obustave rad. Doduše, stizali su i određeni „dobronamerni" saveti od pojedinih članova rukovodstva da to ne bi smelo da se dogodi, ali videćemo kakav će epilog današnjeg zasedanja UO - rekao je za Press izvor blizak dešavanjima u Humskoj.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalpartizankrstajic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.