Težak udarac za Partizan: Vulićević zbog povrede ligamenata završio sezonu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udarac za Partizan: Vulićević zbog povrede ligamenata završio sezonu

Borbeni bek i jedan od lidera Partizana Miroslav Vulićević doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, zbog koje mu predstoji duga pauza, prenose "Večernje novosti".

Najkraća predviđena pauza kod ovakve povrede je oko šest meseci, Vulićević bi u najboljem slučaju mogao da se vrati treninzima krajem aprila, a zbog prirode povrede, uvek se iz predostrožnosti povratak u takmičarski ritam dodatno odlaže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Crno-beli nemaju adekvatnu zamenu na boku za Vulićevića koji je pokrivao praktično celu desnu stranu terena, pa će trener Marko Nikolić morati da nađe prinudno rešenje. Na njegovoj poziciji, igrao je samo Branko Ilić, a nove promene uslediće protiv Bešiktaša, u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Taj meč igraće se u četvrtak u 21.05, a crno-beli će karte pustiti u prodaju u utorak od 10 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan potvrdio: Teška povreda Vulićevića, na terenu za šest meseci

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Miroslav Vulićević će na povratak na teren čekati najmanje šest meseci. Loša vest za ekipu Partizana i navijače potvrđena je i na klupskom sajtu. Podsetimo, defanzivac crno-belih povredio se tokom derbija sa Crvenom zvezdom...- Krajem prvog poluvremena zadobio je povredu, koja u prvom trenutku...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.