Vulićević: Daće Bog da u maju sa drugovima slavim titulu

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević: Daće Bog da u maju sa drugovima slavim titulu

Miroslav Vulićević je još od Antonija Rukavine bek u Partizanu kojem nema mane. Navijači ga vole, u timu je bio nezamenljiv i to ne zbog toga što crno.-beli nemaju drugog desnog defanzivca, ali mu sledi duža pauza. Doktori još uvek utvrđuju stepen povrede ligamenata, čeka se i izveštaj lekara iz inostranstva, ali iskusni fudbaler iako mu je teško poručuje drugovima da mu za ozdravljenje spreme titulu.

- Moram da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prihvatim novu situaciju kao činjenicu, sva je prilika da mi predstoji duga pauza, ali ne predajem se. Narod kaže "koga nema bez njega se može", a ja kažem da život teče dalje i da se iz ove kože ne može - ističe Vulićević za Novosti posle pregleda kojim je potvrđeno da je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Operativni zahvat čeka još neka mišljenja stručnjaka, tako da se zasad ne zna da li će Vulićević krenuti istim putem kao Fejsa i Marko Šćepović - u Nemačku. -

- Buni me to što sam se povredio na početku utakmice, a izdržao do kraja. Kažu da u slučajevima kidanja ligamenata ne možeš ni da se pokreneš, a ja sam trčao napred i nazad, skakao, centrirao, borio se sve vreme. Imao sam bolove, ali sam istrpeo sve dok je derbi trajao, misleći da je reč o običnoj povredi. Pratiću svaku utakmicu i bodriti drugove, a ako bog da, zajedno ćemo u maju slaviti titulu. Do tada ću se valjda i ja oporaviti, možda i zaigrati koji minut - poručio je Vulićević.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Težak udarac za Partizan: Vulićević zbog povrede ligamenata završio sezonu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Borbeni bek i jedan od lidera Partizana Miroslav Vulićević doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, zbog koje mu predstoji duga pauza, prenose "Večernje novosti"...Najkraća predviđena pauza kod ovakve povrede je oko šest meseci, Vulićević bi u najboljem slučaju mogao da se vrati treninzima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.