Roben odlučio da produži ugovor sa Bajernom

Izvor: Blic, 02.Apr.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben odlučio da produži ugovor sa Bajernom

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna Arjen Roben produžiće ugovor sa klubom do leta 2015. godine, preneli su nemački mediji.

Holandski internacionalac, kojem važeći ugovor ističe 2013. godine, na novu saradnju obavezeće se, navodno, nakon utakmice poslednjeg kola Bundeslige sa Štutgartom koja se igra 28. aprila.

U dosadašnjem toku sezone 28. godišnji Roben je za Bajern postigao 14 golova, od čega tri u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ligi šampiona. Holanđanin je u minhenski klub došao u leto 2009. godine iz madridskog Reala.

Ekipa Bajerna u Bundesligi trenutno zaostaje tri boda za vodećom Borusijom Dortmund.

Fudbalere kluba iz Minhena u utorak očekuje i revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona protiv Olimpika iz Marselja.

Povezane vesti: Roben u Bajernu i posle 2013.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roben veran Bajernu?

Izvor: Mondo, 02.Apr.2012

Holanđanin prema navodima nemačkih medija planira da na kraju sezone produži ugovor sa Bajernom do 2015.

Nastavak na Mondo...

Roben ipak ostaje u Bajernu

Izvor: B92, 02.Apr.2012

Holandski reprezentativac Arjen Roben produžiće ugovor sa minhenskim Bajernom do 2015, prenose nemački mediji...Roben je ove sezone jedan od najboljih igrača Bajerna, a u subotu je njegov gol doneo timu pobedu nad Nirnbergom...Bivši igrač PSV-a, Čelsija i Reala, kojem važeći ugovor ističe 2013....

Nastavak na B92...

Roben ostaje u Minhenu

Izvor: RTV Pink, 02.Apr.2012

. . . Jedan od najboljih fudbalera Bajerna ove sezone Arjen Roben produžiće ugovor sa tim klubom do leta 2015. godine, preneli su danas nemački mediji.

Nastavak na RTV Pink...

Roben blizu produžetku ugovora

Izvor: B92, 02.Apr.2012

Fudbaler minhenskog Bajerna Arjen Roben sve je bliži produžetku ugovora sa klubom, kaže trener Bavaraca Jup Hajnkes..."Interno pregovaramo o tome i očekujem da Arjen potpiše novi ugovor u narednom periodu. On pokazuje koliko je važan za ekipu, protiv Nirnberga ne samo što je postigao odlučujući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.