Nesta želi da pređe u Juventus

Izvor: B92, 03.Apr.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesta želi da pređe u Juventus

Odbrambeni fudbaler Milana Alesandro Nesta spreman je da na kraju sezone pređe u redove torinskog Juventusa, preneli su italijanski mediji.

Nestin ugovor sa Milanom ističe na leto i 36-godišnji štoper, navodno, želi da pođe stopama Andree Pirla, koji je prošle godine takođe došao u Juventus kao slobodan igrač.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, jedinu dilemu ima trener Juventusa Antonio Konte jer nije siguran koliko je Nesta fizički spreman i sposoban da izdrži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bar još jednu sezonu vrhunskog fudbala.

Konte je nedavno izrazio želju da odbranu ’stare dame’ pojača iskusnim igračima, pošto je ove sezone ta linija tima povremeno ’ispadala’ i pravila greške.

Nesta je u Milan došao 2002. godine iz Lacija, a u dosadašnjoj karijeri je čak četiri puta bio proglašen za najboljeg odbrambenog fudbalera sezone u Seriji A.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.