Štrajk omeo putovanje igrača Milana

Izvor: B92, 02.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk omeo putovanje igrača Milana

Fudbaleri Milana zbog štrajka kontrolora leta u Francuskoj doputovaće u Španiju na utakmicu sa Barselonom kasnije nego što je bilo predviđeno.

Ekipa i stručni štab Milana trebalo je da krenu u 14 časova, ali je polazak čarter leta sa aerodroma Malpensa pomeren na 17.40.

Fudbaleri Milana bi odmah po dolasku u Barselonu trebalo da imaju trening na stadionu Nou Kamp od 20.45.

U isto vreme i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istom mestu u utorak se igra revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Milana, a u prvom duelu nije bilo golova.

Probleme sa avio prevozom imala je i Barselona pre dve godine pred duel u Milanu sa ekipom Intera u polufinalu Lige šampiona. Tada je zbog erupcije vulkana na Islandu bio prekinut avio saobraćaj u većem delu Evrope, pa je ekipe Pepa Gvardiole put Italije krenula tri dana ranije autobusom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.