Radost do neba malog Hajrudina: Dečaku obolelom od leukemije stiže Ibrin dres

Izvor: Blic, 30.Okt.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radost do neba malog Hajrudina: Dečaku obolelom od leukemije stiže Ibrin dres

Nedavno je zvezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović snimio video poruku upućenu Hajrudinu Kamenjašu, dečaku obolelom od leukemije, a sada će on dobiti i dres najdražeg fudbalera, kog želi i da upozna.

Posle video poruke, osmogodišnji Hajrudin je snimak prebacio na mobilni telefon, pa ga neprestano gleda.

"Mali Hajrudin je tako bio radostan kad je dobio video poruku od Zlatana Ibrahimovića. Snimio je na mobilni telefon, tako da je non stop može gledati i slušati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Majka malog Hajrudina je takođe srećna i veruje da mu je ova Zlatanova poruka dala još više snage. Mi smo takođe radosni što smo uspeli da mu izvučemo osmeh. Ali, bez vas bi to bilo nemoguće. Hvala svim medijima, prijateljima, poznanicima, nepoznanicima", rekla je pre nekoliko dana Tea Rakić, članica humanitarne organizacije koja brine o dečaku.

Sada će radost Hajrudina biti još veća, jer će konačno dobiti i dres zvezde Pari Sen Žermena i fudbalske reprezentacije Švedske.

"Dragi moji, u četvrtak stižem u Sarajevo u 12:40 i donosim lično dres od Zlatana Ibrahimovića malom Hajrudinu. Ako ne bude na terapiji, dočekaće me na aerodromu. Jedva čekam da ga vidim i da vidim osmeh na njegovom licu", poručila je Tea Rakić, a prenose mediji u Bosni i Hercegovini.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radost do neba malog Hajrudina: Dečaku obolelom od leukemije stiže Ibrin dres

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2013

Nedavno je zvezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović snimio video poruku upućenu Hajrudinu Kamenjašu, dečaku obolelom od leukemije, a sada će on dobiti i dres najdražeg fudbalera, kog želi i da upozna.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.