REZZIME DANA (četvrtak): Od Lige Evrope može lepo da se zaradi! Još da ne beše Partizana...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (četvrtak): Od Lige Evrope može lepo da se zaradi! Još da ne beše Partizana...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

PSV – ESTORIL (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 1:0

Ubedljivo najigraniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tip današnjeg dana. Filipsovci su opravdali vaša očekivanja, ali su i navijači i kladioci zajedno drhatali sve dok sudija nije odsvirao kraj. Iako je Luk de Jong iz jedanaesterca u 26. minutu doveo domaćina u vođstvo, strahovali ste do završnice da Portugalci slučajno ne izjednače, ali se sve završilo kako ste predvideli.

FIORENTINA – GENGAN (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Lako, efikasno, bez trunke problema. Ljubičasti su dominirali na Artmerio Frankiju i nedoraslom rivalu očitali lekciju. Golovi – tačno na vreme. Prvi u 34. minutu, drugi sredinom drugog dela i treći u završnici tek da potvrdi laganog keca.

SEVILJA – FEJENORD (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 2:0

Prošlosezonski osvajač Lige Evrope zablistao je i na startu novog izdanja i skoro rutinskom pobedom upisao prva tri boda. Oko konačnog ishoda niste morali da brinete, jer su Španci brzopotezno razoružali Holanđane, golovima u 8. i 31. Minutu. Još da je Fejenord postigao utešni gol prošla bi i naša kombinacija GG3+, ali ispostavilo se da je bolje što ste se oslonili na vaš instinkt nego na naš predlog.

NAPOLI – SPARTA PRAG (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1

Krajnji rezultat i ne pokazuje koliko je muke trebalo da se upiše „jedinica“. Jer, Itaklijani  su od 14. Minuta morali da jure minus i srećom pa su preko Iguaina već u 23. Poravnali na 1:1. U drugom delu sve je išlo kao podmazano za četu Rafe Beniteza, koja je postigla još dva gola i tako omogućila da prođe i naš predlog od jutors.

STEAUA – ALBORG (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 6:0

Kad pogledate konačni rezultat reklo bi se da je Steaua rasturala protivnika od prvog do poslednjeg minuta. Ali, nije bilo tako. Naprotiv! Sve do 51. minuta na semaforu stajala su dva “krompira“, a onda je Sanmartean pokrenuo lavinu koja nije mogla da se zaustavi. Domaćina je dodatno pogurao protivnički golman Larsen, koji je skrivio penal, zaradio crveni karton, a onda... Do kraja utakmice viđeno je još pet golova u mreži Danaca!

DINAMO ZAGREB – ASTRA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 5:1 

Bum-bum, tras! Dinamo je zverski osuo paljbu po rumunskoj Astri, koja nije bila svesna šta je snašlo na zagrebačkom Maksimiru. A, krenulo je prilično rano, već od 17. minuta, kada je Sudani počeo da rešeta. A onda je zatresao mrežu u 24. minutu, pa u samom finišu prvog dela. Enrikez je sredinom drugog poluvremenu rešio sva sporna pitanja, a tačku je stavio Ćorić za više nego ubedljiv trijumf.

LEGIJA – LOKEREN (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:0

Imala je Legija ulogu favorita i pre početka utakmice, ali je potvrda na terenu stigla je tek posle sijaset propuštenih šansi domaćina i jednog pogotka, koji je viđen polovinom drugog dela igre. A strelac je, naravno, bio niko drugo nego Miroslav Radović – koji je odlično iskoristio asistenciju Kučaržika i loptu smestio u mrežu bez većih problema, za jedan vrlo lep pogodak na tiketu.

PRECRTANO

PARTIZAN – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 0:0

U bilo kom sastavu da su istrčali Englezi bi važili za favorita, ali „boj ne bije svetlo oružje, već boj bije srce u junaka. A Partizanovi fudbaleri imali su junačko srce i umalo za hrabru igru nisu nagrađeni pobedom. Mada, valja podsetiti da su gosti pogodili prešku u drugom minutu i ko zna u kom bi prvcu otišao meč da je Kejn bio precizniji. Možda bi se u tom slučaju meč otvorio i prošao naš predlog od jutros 3+.

BEŠIKTAŠ – ASTERAS (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 1:1 

Bešiktaš je vodio skoro sat vremena, al je na kraju ispustio dva boda. Asteras je dva minuta pre kraja meča izjednačio golom Fakunda Parare i pokazao da će biti više nego opasan rival u Partizanovoj grupi C. Domaći su poveli još u 33. minutu golom Torea, izgledalo je da imaju meč pod kontrolom, ali nije bilo tako.

LIL – KRASNODAR (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:1

Lil je bio blagi favorit u ovom meču, ali na kraju mora da bude više nego zadovoljan osvojenim bodom, jer je od 35. minuta gubio sa 1:0 zahvaljujući pogotku Rikarda Labordea. Domaćin je u nastavku meča ipak uspeo da izjednači golom Kjaera, ali ne i da stigne do potpunog preokreta. U svakom slučaju, s obzirom na viđenu igru dva tima sastvim realan rezultat.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (petak): Da ne beše Geteborga i Bordoa bio bi to dan prepun promašaja i izgubljenih živaca

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 00:44

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.