Prvak Srbije napustio prvenstvo u Pirotu

Izvor: B92, 19.Apr.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvak Srbije napustio prvenstvo u Pirotu

Aktuelni državni prvak u šahu, beogradski velemajstor Dejan Antić napustio je pojedinačno prvenstvo u Pirotu i nalazi se na poslednjem mestu s 1,5 poena. On je slabo startovao, pa je u prva dva kola poražen od velemajstora Miroslava Markovića i Branka Damljanovića, a kada je izgubio i partiju petog kola od Vuka Đorđevića (16) u naredne dve partije sa velemajstorima Miljkovićem i Savićem nije se pojavio, pa su ih oni dobili bez borbe (kontumacijom).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leskovčanin prvak Srbije u šahu

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Apr.2016

Državno prvenstvo u šahu, koje je održano u Pirotu, danas je završeno, a novi prvak države je Miroslav Marković, iz Leskovca. On je trijumfovao pobedom u poslednjem kolu nad Vukom Đorđevićem...Marković je za TV Pirot kazao da je ovo jedno od bolje organizovanih državnih prvenstava poslednjih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.