Počinje Evroliga, igra Zvezda, a šta je sa Delijama?!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Evroliga, igra Zvezda, a šta je sa ''Delijama''?!

Neočekivane vesti, veče pred sutrašnju utakmicu između Crvene zvezde Telekom i Strazbura na startu Evrolige.

Ne tako davno, navijači Crvene zvezde su postavljali nove rekorde po broju navijača na evropskim mečevima crveno-belih, ali sudeći po interesovanju za sutrašnju utakmicu prvog kola Evrolige između Zvezde i Strazbura, naša najveća dvorana neće biti dobro ispunjena.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ova utakmica na programu je sutra od 19 časova u ''Kombank Areni'', ali i pored brojnih poziva navijačima i zanimljivih marketinških akcija kluba, odziv je znatno slabiji od očekivanog.

To je na neki način potvrdio i Davor Ristović, direktor crveno-belih, koji je večeras na Tviteru objavio da je prodato svega 6150 karata za ovaj meč.

Naravno, tu treba dodati i vlasnike sezonskih ulaznica, ali je i to daleko od popšunjavanja kapaciteta ''Kombank Arene''.

Ipak, Ristović veruje da će sutra ''proraditi inat'' navijača Zvezde i da će ekipa Dejana Radonjića imati sjajnu podršku.

''Delije'' su na potezu...

6150 prodatih...nadamo se da ce sutra proraditi inat. Ajmo #kkcz

— vuk niksa (@davorristovic) October 14, 2015
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubedljiva protiv Strazbura na startu Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015, 01:11

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli takmičenje u Evroligi ove sezone, pošto su večeras u Beogradu pobedili Strazbur sa 81:59 (19:20, 24:12, 14:12, 19:11), u prvom kolu Grupe A. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Maik Cirbes sa 18 poena i sedam skokova. Luka Mitrović postigao je 13,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezda apeluje: "Kazne rigorozne, navijajmo sportski"

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2015

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom apelovao je na svoje navijače da se na evroligaškim mečevima suzdrže od ubacivanja tvrdih predmeta i rolni na parket jer su od ove sezone kazne za takve prestupe još rigoroznije...Aktuelni šampion Srbije večeras igra svoju prvu utakmicu grupne faze Evrolige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.