NBA: Portland iznenadio Dalas

Izvor: B92, 24.Apr.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Portland iznenadio Dalas

Košarkaši Portland Blejzersa pobedili su na svom terenu Dalas Maverikse sa 84:82 i izjednačili na 2:2 u seriji.

Blejzerse je predvodio Brendon Roj, zahvaljujući kome je ekipa Portlanda uspela da se vrati posle prednosti Dalasa od 23 poena 15 minuta pre kraja meča i na kraju trijumfuje.

U ostalim mečevima odigranim protekle noći, Memfis je slavio protiv San Antonija za vođstvo u seriji 2:1, Indijana je pobedila Čikago i smanjila na 3:1 za Bulse, dok je Oklahoma novim trijumfom nad Denverom došla na korak od plasmana u narednu fazu plej-ofa.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudo u Oregonu, Sparsi u nevolji

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2011

Portland postao prvi tim u istoriji NBA koji je u plej ofu uspeo da se vrati nakon -23 krajem treće četvrtine. Memfis poveo protiv San Antonija.

Nastavak na Sportske.net...

Oklahoma na korak od polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2011

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima Denver rezultatom 97:94 u trećem meču prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Nastavak na Vesti-online.com...

Vašington prošao, katastrofa Pitsburga

Izvor: RTS, 24.Apr.2011

Četvrtom pobedom u seriji protiv Njujorka, Vašington se plasirao u narednu rundu plej ofa NHL lige. Na korak do tog cilja stigli su Boston, posle pobede nad Montrealom, i San Hoze posle trijumfa nad Los Anđelesom. Tampa Bej na gostovanju u Pitsburgu ponizio domaćina sa 8:2, i smanjio u seriji na...

Nastavak na RTS...

Siksersi ohladili Vrelinu

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 01:10

Lu Vilijams, mladi bek Filadelfije, pogodio je prelomnu trojku sa oko osam metara, preko Dvejna Vejda, osam sekundi pre kraja, za vođstvo protiv Majamija - 84:82. Potom je promašio Lebron Džejms (blokada Eltona Brenda), a ruki Evan Tarner, drugi pik sa prošlogodišnjeg drafta, sa linije penala postavio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Pogašena svetla u Medisonu

Izvor: RTS, 25.Apr.2011

Seltiksi "počistili" Nikse iz plej-ofa. Velika borba i pravi spektakl na terenu, ali i na tribinama Medison skver gardena. Garnet 26 poena i deset skokova. Entoni 32. Filadelfija u stravičnoj završnici obezbedila petu utakmicu. Za Majami ponovo igrala svega tri igrača...Boston "počistio" Njujork...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.