Manćini: Zaslužujem više poštovanja

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Zaslužujem više poštovanja

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je da zaslužuje više poštovanja u borbi da okonča dugu borbu kluba za trofeje.

“Osvojili smo tri trofeja u dve sezone i mislim da za to zaslužujem više poštovanja, kao i klub i igrači. Za 50 godina nije osvojen ni jedan trofej”, rekao je Manćini.

Siti je posle 44 godine osvojio naslov prvaka države, a u 2011. godini su osvojili i “Komjuniti šild”.

Njegovu reakciju prouzrokovala su dodadtna pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novinara na temu oko njegovog prelaska u Monako, sa kojim ga povezuju od kraja prošle seozne.

“Kažem vam da ostajem ovde, jer moj posao je ovde. U Sitiju sam već dve godine i ja sam sa vlasnicima ovog kluba napravio rezultate i ovaj tim”, istakao je Manćini.

Mančester siti je trenutno treći u prvenstvu Engleske sa 22 poena, dva manje od vodećeg gradskog rivala, dok su Ligi šampiona poslednji u Grupi D sa jednim bodom iz tri utakmice.

Povezane vesti: Kompani: Svi moji saigrači su ovo sanjali ceo život Manćini: Igrali smo najbolji fudbal ove sezone Manćini produžava ugovor sa Sitijem bez obzira na ishod borbe za titulu Manćini: Nije gotovo, ali imamo ključ prvenstva u rukama Manćini: Njukasl teži od Junajteda, spremamo se kao da je finale Lige šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini se baš unervozio: Zaslužujem više poštovanja! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2012

  Trener Mančester Sitija Roberto Manćini bio je prilično nervozan na današnjoj konferenciji Građana pred izuzetno važan meč sa Ajaksom u Ligi šampiona. On je burno reagovao na opravdane novinarske kritike o igri njegovog tima u dosadašnjem toku sezone. "Osvojili smo tri trofeja u dve seozne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.