Manćini: Ostajem u Mančester sitiju

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Ostajem u Mančester sitiju

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je danas da zaslužuje više poštovanja u borbi da okonča dugu borbu kluba za trofeje.

"Osvojili smo tri trofeja u dve seozne i mislim da za to zaslužujem više poštovanja, kao i klub i igrači. Za 50 godina nije osovjen ni jedan trofej", rekao je Manćini.Mančester siti je posle 44 godine osvojio naslov prvaka države, a u 2011. godini su osvojili i Super kup Engleske (Community Shield).Njegovu reakciju prouzrokovala su dodadtna >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pitanja novinara na temu oko njegovog prelaska u Monako, sa kojim ga povezuju od kraja prošle seozne."Kažem Vam da ostajem ovde, jer moj posao je ovde. U Sitiju sam već dve godine i ja sam sa vlasnicima ovog kluba napravio rezultate i ovaj tim", istakao je Manćini.Mančester siti je trenutno treći u prvenstvu Engleske sa 22 poena, dva manje od vodećeg gradskog rivala, dok su Ligi šampiona poslednji u Grupi D sa jednim bodom iz tri utakmice. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.