Sport uživo: Manćini zahteva poštovanje

Izvor: RTS, 05.Nov.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Manćini zahteva poštovanje

Roberto Manćini zahteva poštovanje posle osvojenih trofeja sa Sitijem. Ante Čačić demantovao glasine na će ga na klupi "modrih" smeniti Slaven Bilić. U Španiji utakmica može da počne i bez golmana. Đoković ponovo na prvom mestu ATP karavana. Kako NFL utiče na rezultat predsedničkih izbora u Americi.

15.15 - Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je danas da zaslužuje više poštovanja, pošto je okončao dugu borbu kluba za trofeje. "Osvojili smo tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trofeja u dve sezone i mislim da za to zaslužujem više poštovanja, kao i klub i igrači. Za 50 godina nije osvojen nijedan trofej", rekao je Manćini.

14.45 - Fudbaler Njukasla Johan Kabaje rekao je danas da bi Džo Kol trebalo da zaboravi na Liverpuli i vrati se u Lil. Kol se nakon uspešne pozajmice u Lilu, ove sezone vratio u Liverpul za koji je odigrao samo 32 minuta u Premijer ligi. "Nije mu lako, jer ne igra. Dobro mu je išlo u Lilu, možda ne bi bilo loše da se vrati tamo. Klub, trener, navijači, svi u Lilu ga vole. Čuo sam da je Rudi Garsija zainteresovan da ga vidi nazad", rekao je Kabaje za Lekip.

14.30 - Fudbaler Santosa Nejmar rekao jedanas da će igrati sa Leom Mesijem samo ako Argentinac iz Barselone pređe u njegov klub. "Za sada, igraću sa Mesijem samo ako se on odluči da pređe u Santos. Moguće je da ga Santos kupi, sve što treba da uradimo je da prodamo polovinu grada", rekao je Nejmar za španski list Mundo.

14.20 - Pre početka utakmice rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije grupa domaćih navijača vulgarnim gestom dočekala je himnu Srbije intoniranu u dvorani Skenderija.

14.15 - Košarkaši klub Radnički iz Kragujevca saopštio je danas da je potpisao jednogodišnji ugovor sa centrom Ratkom Vardom. Varda je u dosadašnjoj karijeri igrao za veliki broj klubova: Partizan, Detroit, Vašington, Apolon, Bešiktaš, Kijev, Real Madrid, Žalgiris, Olimpiju, Himki i Prokom.

12.35 - Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Hulk odusustvovaće dve nedelje sa terena zbog povrede butine, saopšteno je danas iz tog kluba. Brazilac je u 41. minutu napustio utakmicu ruske Premijer lige protiv Rostova, koju je njegov tim dobio sa 2:1.

12.30 - Fudbaler Mančester junajteda Patris Evra rekao je danas da ga Robin van Persi podseća na bivšeg napadača "đavola" Ruda van Nistelroja. "Svi mogu da vide da je Robin mentalno jak, deluje kao da je igrao sa nama godinama. Podseća me na Van Nistelroja. Igrao sam sa Rudom i sećam se da je bio sjajan fudbaler", rekao je Evra za engleske medije.

12.25 - Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je danas da bi želeo da u tenisu ima više antidoping kontrola. "Retko sam kontrolisan u odnosu na period od pre šest-sedam godina, a razlog mi nije poznat", rekao je Federer na konferenciji za novinare uoči starta završnog Mastersa u Londonu.

12.22 - Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije (SSS) Dane Korica izabran je ponovo za potpredsednika Evropske asocijacije atletskih trenera (EACA), saopštio je danas SSS.

12.16 - Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je danas da poštuje napadača Barselone Lionela Mesija, ali da se ne druži sa njim. "Mesi je sjajan fudbaler i sa njim imam profesionalan odnos, kao što imam sa ostalim igračima. Nismo prijatelji jer ne delimo istu svlačionicu, ne idemo na večere, ali poštujem ga kao profesionalca", rekao je Ronaldo za američke medije.

12.09 - Medo Kamara nalazi se na izlaznim vratima Humske. Vezista crno-belih nezadovoljan je primanjima, uprava Partizana ne želi da mu poveća platu, pa će igrač koji je stigao iz Helsinkija najverovatnije potražiti novu sredinu.

12.02 - Na svakim od prethodnih 18 predsedničkih izbora, ishod je odgovarao rezultatu poslednje utakmice Vašington Redskinsa pred glasanje. Suštinski, ukoliko bi Redskinsi pobedili, u Beloj kući bi ostajala "vladajuća garnitura". Ekipa iz Vašingtona je izgubila od Karolina Pantera, pa će, prema tome, novi predsednik SAD biti Mit Romni. Neposredno pred izbore 2008. godine, Pitsburg je pobedio Redskinse 23:6, a Barak Obama je pobedio Džona Mekejna.

11.50 - Novak Đoković i zvanično se vratio na prvo mesto ATP liste, na kojem će, drugu godinu zaredom, završiti sezonu.

11.45 - Ante Čačić demantovao informacije da će ga na klupi Dinama zameniti Slaven Bilić: "Dugo ćete me gledati ovde, mnogo duže nego što ste mislili!"

11.15 - Sudija Muniz Fernandez dao znak za početak drugog poluvremena meča Granada - Atletiko Bilbao, mada golman gostiju Gorka Iraizoza još nije stigao na teren. Lopta je u tom trenutku bila u posedu Granade, ali se domaći igrači nisu snašli. Atletik je utakmicu dobio rezultatom 2:1.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini: Siti nema šanse

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012

Trener Mančester Sitija ne gaji nadu da njegov tim, ove sezone, može da se umeša u borbu za naslov prvaka Lige šampiona...Posle tri odigrana meča u Grupi D, Mančester Siti ima samo jedan osvojen bod, iz remija sa Borusijom, a praznih šaka su "građani" ostali na gostovanju Realu i Ajaksu...Ipak,...

Nastavak na Mondo...

Manćini: Zaslužujem više poštovanja

Izvor: Blic, 05.Nov.2012

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao je da zaslužuje više poštovanja u borbi da okonča dugu borbu kluba za trofeje...“Osvojili smo tri trofeja u dve sezone i mislim da za to zaslužujem više poštovanja, kao i klub i igrači. Za 50 godina nije osvojen ni jedan trofej”, rekao je Manćini...Siti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.