I premijer bojkotuje reprezentaciju

Izvor: B92, 19.Maj.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I premijer bojkotuje reprezentaciju

Premijer Poljske Donald Tusk pridružio se bojkotu utakmice reprezentacije te zemlje i Francuske.

Taj meč biće odigran na svečanom otvaranju novog stadiona u Gdanjsku 9. juna, jer su ulaznice za običnog poljskog navijača papreno skupe.

Za tu utakmicu Fudbalski savez Poljske odredio je cene od 20, 40 i 80 evra, a ulaznice za ložu koštaju između 250 i 500 evra. Skuplje ulaznice za finale Kupa Poljske, 3. maja, koštale su 12,5 evra.

Sa takvim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cenama ulaznica ne spremam se za utakmicu protiv Francuske, jer nemam nameru da budem na otvaranju stadiona sa još šačicom ljudi", rekao je poljski premijer.

Navijači fudbalskog kluba Legija iz Gdanjska preko klupskog sajta i internet društvene mreže Fejsbuk pozvali su na bojkot svečanog otvaranja stadiona i utakmice sa reprezentacijom Francuske 9. juna, besni što Fudbalski savez Poljske želi da tako olako zaradi na njima.

Gradonačelnik Gdanjska Pavel Adamovič pokušao je da ubedi fudbalske funkcionere da cene budu pristupačnije prosečnom navijačkom džepu, ali bez uspeha. Gradske vlasti su zato odlučile da organizuju još jednu ili dve utakmice i manifestacije povodom otvaranja novog stadiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I premijer Poljske bojkotuje reprezentaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2011

VARŠAVA -..Premijer Poljske Donald Tusk pridružio se danas bojkotu fudbalske utakmice reprezentacije te zemlje i Francuske, na svečanom otvaranju novog stadiona u Gdanjsku 9. juna, jer su ulaznice za običnog poljskog navijača "papreno skupe"...Za tu utakmicu Fudbalski savez Poljske odredio je cene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Premijer Poljske bojkotuje reprezentaciju

Izvor: S media, 19.Maj.2011

Premijer Poljske Donald Tusk pridružio se bojkotu utakmice reprezentacije te zemlje i Francuske, na svečanom otvaranju novog stadiona u Gdanjsku 9. juna, jer su ulaznice za običnog poljskog navijača "papreno skupe". ..Za tu utakmicu Fudbalski savez Poljske odredio je cene od 20, 40 i 80 evra, a...

Nastavak na S media...

Skupo i za premijera

Izvor: Mondo, 19.Maj.2011

Premijer Poljske Donald Tusk pridružio se bojkotu fudbalske utakmice reprezentacije te zemlje i Francuske, na svečanom otvaranju novog stadiona u Gdanjsku 9. juna, jer su ulaznice za običnog poljskog navijača "papreno skupe".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.