Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri Čukaričkog okupili su se danas u Beogradu i počeli pripeme za novu sezonu, a na prvoj prozivci trenera Milana Lešnjaka bilo je 26 igrača.

Ove godine, za razliku od prethodnih, fudbaleri Čukaričkog su rano, posle samo 15 dana pauze i završetka prethodne, počeli pripreme za novu sezonu. Prozivku su zbog reprezentativnih obaveza propustili Andrija Pavlović, Filip Stojković i Branislav Janković.

"Takav je sistem takmičenja, što u suštini nama može >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da odgovara. Momcima je malo manja pauza, ali jednostavno moramo da se spremamo za tu Ligu Evropa što smo izborili. Krećemo sa dvojicom novajlija, jedan je na probi iz Australije, a tu su Alen Mašović i Marko Docić. Nadamo se da ćemo u sledećem periodu da nam se priključe dva, tri nova igrača", rekao je sportiski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Ekipa Čukaričkog će do petka biti u Beogradu, a onda putuju na dvonedeljne pripreme u austrijski Vindišgatšten. Tamo će odigrati četiri utakmice, a protivnici će biti mađarski MTK, austrijski Admira Vaker i Lask iz Linca, kao i Austrija iz Beča.

Matijašević je rekao da će u narednim danima gotovo sigurno Andrija Pavlović napustiti klub, a da je Čukaričkog "pod hitno" potrebno pojačanje u napadu.

"Mislim da smo blizu dogovora za Pavlovića, ali dok se ne potpiše ugovor, to ništa ne važi. Domaći i strani klubovi su zainteresovani, trenutno smo u pregovorima. Ne odbijamo ništa... Neke smo već odbili, ali ne bih da direktno pričam o kojim klubovima je reč. U svakom slučaju mislim da smo blizu završetka pregovora i ja se nadam da ćemo u naredna dva, tri dana to rešiti", rekao je Matijašvić i dodao:

"Došli su Alen Mašović iz Voždovca i Docić iz Javora. Imamo trenutno preogovore sa još dva, tri igrača. Pod hitno nam je da nađemo još jednog špica. Naravno, u zavisnosti od odlazaka vidćemo ko će još doći", dodao je on.

Sportiski direktor "brđana" kazao je da se traže i rešenja za Filipa Stojkovića, Nemanju Stevanovića i Dragoljuba Srnića.

"Tražimo soluciju za Stojkovića, Srnića i Stevanovića. To su momci koji su ovde već duže vreme i koji su zaslužili svojim igrama i odnosom u klubu da nastave negde dalje, u nekom drugom klubu. Ako odgovarajuće ponude bude i za njih i za nas izaćićemo u susret, a ako ne bude ništa od toga nastaviće karijeru u Čukaričkom", rekao je Matijašević.

On je dodao da bi fudbaler Rome Nemanja Radonjić i naredne sezone trebalo da ostane na pozajmici u Čukaričkom.

Čukarički će prvu zvaničnu utakmicu odigrati 30. juna u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Protivnika će saznati 20. juna, kada će se u Nionu održati žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za LE.

"Ove godine se nadam prolasku famoznog drugog kola kvalfikacija. U zavisnosti od žreba, moramo da imamo sreće, a dalje je sve na momcima i stručnom štabu. Naravno i na nama, ako se pojačamo dobro ili ostane gro ove ekipe, kako se planira, mislim da možemo da prođemo to drugo kolo, a sve ostalo je stvar sreće", rekao je Matijašević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: Beta, 06.Jun.2016

 Fudbaleri Čukaričkog okupili su se danas u Beogradu i počeli pripeme za novu sezonu, a na prvoj prozivci trenera Milana Lešnjaka bilo je 26 igrača.Ove godine, za razliku od prethodnih, fudbaleri Čukaričkog su rano, posle samo 15 dana pauze i završetka prethodne, počeli pripreme za novu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.