Crevar donela u Beograd bronzu sa EI

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crevar donela u Beograd bronzu sa EI

Mlada plivačica Anja Crevar, osvajačica prve bronzane medalje za Srbiju na Evropskim igrama u Bakuu doputovala je iz Azerbejdžana u Beograd, a tim povodom upriličen joj je doček na aerodromu „Nikola Tesla“.

Crevar je istakla da je na Evropskim igrama ostvarila sve ciljeve koje je postavila sebi pre ovog takmičenja.

"Prezadovoljna sam rezultatima koje sam postigla na Evropskim igrama. Ostvarila sam cilj, a to je bilo osvajanje medalje. Takođe sam popravila vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na 400m i 200m mešovitim stilom onoliko koliko sam planirala i veoma sam zadovoljna svime što sam uradila u Bakuu.“, rekla je Crevar

Selektor Bojan Race naglasio je da je ovo najveći uspeh srpskog juniorskog plivanja u poslednjih nekoliko godina.

"Ostvarili smo duplo bolje rezultate nego što smo najavili i očekivali. Anja je ostvarila pravi podvig i osvojila prvu medalju za žensko juniorsko srpsko plivanje i zaista joj čestitam na tome“, rekao je Race.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki čestitao je Anji Crevar, njenom timu i klubu, kao i Plivačkom savezu Srbije.

"Osam zlatnih medalja koje su osvojene u Bakuu pokazatelj su jednog sistema koji je OKS uspostavio pre šest godina, a čije rezultate sada jasno vidimo. Rezultati koje su sportisti Srbije ostvarili u Bakuu sjajan su podstrek za narednu godinu i pokazatelj da će naši sportisti u Riju moći da se takmiče za najviše plasmane na Olimpijskim igrama.“, poručio je Višacki.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I osvajačica bronze stigla u Beograd

Izvor: Mondo, 30.Jun.2015

Anja Crevar, budućnost srpskog plivanja, zadovoljna učinkom na Evropskim igrama u Bakuu...Foto: Guliver/Getty images/Richard Heathcote..Mlada plivačica Anja Crevar, osvajačica prve bronzane medalje za Srbiju na Evropskim igrama u Bakuu, doputovala je iz Azerbejdžana u Beograd...Crevar je istakla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.