Ćakić iz Mege gost ol-star vikenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćakić iz Mege gost ol-star vikenda

Sportski direktor košarkaškog kluba Mega Leksa Goran Ćakić otputovao je u Toronto gde će prisustvovati NBA ol-star vikendu i košarkaškom kampu "Košarka bez granica", saopštio je danas taj klub.

Ćakić će se za vreme boravka u Kanadi susresti sa nekoliko zvaničnika najjače lige na svetu, a biće u prilici i da prisustvuje svim aktivnostima vezanim za kamp za igrače do 18 godina.

Tokom boravka u Torontu, on će posetiti i bivšeg igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mege Nikolu Jokića, koji ove sezone sa velikim uspehom igra za Denver i koji je izabran da učestvuje u "Timu sveta" na utakmici "Zvezda u usponu" u okviru ol-star vikenda.

Mega Leks je trebalo da ima još jednog predstavnika velikog košarkaškog događaja u Torontu, Aleksandra Aranitovića, ali je on zbog povrede morao da propusti prestižni kamp za košarkaše do 18 godina, navodi se u saopštenju Mege.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže podrška Jokiću: Sportski direktor Mege gost na Ol-staru

Izvor: Blic, 12.Feb.2016

Sportski direktor Mega Leksa Goran Ćakić otputovao je u Toronto gde će prisustvovati NBA ol-star vikendu i košarkaškom kampu "Košarka bez granica".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.