VIDEO: Srbin zapalio Njukasl! Ovacije za Mitra

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Srbin "zapalio" Njukasl! Ovacije za Mitra

Ove sezone Aleksandar Mitrović nije u prvom planu kod Rafaela Beniteza u Njukaslu, ali posle dva gola Prestonu u Liga kupu Engleske, Srbin je dokazao da je nepravedno zapostavljen. Ipak, jedno je nesumnjivo - nekadašnji igrač Partizana je ljubimac navijača "svraka".

Posle meča, Mitrović je ostao poslednji na travi stadiona, a navijači su u transu pevali pesmu posvećenu našem reptezentativcu. "Mitro's on fire" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odzvanjalo je "Sent Džejms Parkom". Napadač engleskog člana Čempionšipa je nekoliko minut otpozdravljao navijačima, a stigao je i da zapleše.

"MITRO'S ON FIRE" #nufc pic.twitter.com/cRa5ak6srt

Mitro dancing... #nufc pic.twitter.com/9rCyqOi3s1

Golovi u dresu Srbije protiv Austrije kao da su dali krila Mitroviću, koji će u nastavku sezoni sigurno da dobija mnogo više prostora u pohodu Njukasla na Premijer ligu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.