Tata za primer: Novak Đoković slikom sa sinom raznežio fanove

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata za primer: Novak Đoković slikom sa sinom raznežio fanove

Najbolji teniser sveta osim što ima uspešnu karijeru odlično se snašao i u ulozi oca, a fotografijama sa Stefanom redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

Novak Đoković svaki slobodan trenutak koristi da bude u društvu svog sina Stefana i supruge Jelene.

Kada nema poslovnih obaveza slavni teniser jutro započinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šetnjom sa sinom i suprugom.

Koliko uživa u neprocenjivim trenucima provedenim sa porodicom vidi se po njegovom širokom osmehu, a svakako da tu najveću ulogu igra Stefan.

Novak je sa porodicom prošetao Njujorkom, a svoje oduševljenje želeo je da podeli sa fanovima, te se slikom pohvalio na Tviteru.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Poznato je da Đoković ima smisla za humor, te je jednom simpatičnom slikom nasmejao fanove. Novak se slikao sa Stefanom u jednoj prodavnici ispred rafa sa zdravim namirnicama, ali je komentar pored slike oduševio fanove.

Sorry buddy...we can't try each one...papa will get in big trouble:)Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku :)

- Žao mi je mališa, ne možemo baš sve da probamo. Osim ako bi da nas uvališ u nepriliku - objasnio mu je strpljivo tata, a mnogi Novakovi pratioci prokomentarisali su da je ovo njihova najlepša fotografija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tata za primjer: Novak slikom sa sinom raznježio fanove (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2015

NJUJORK - Najbolji teniser svijeta osim što ima uspješnu karijeru odlično se snašao i u ulozi oca, a fotografijama sa Stefanom redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama...Novak Đoković svaki slobodan trenutak koristi da bude u društvu svog sina Stefana i supruge Jelene...Kada nema...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.