Dan III: Novak sa Veselim za treće kolo

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan III: Novak sa Veselim za treće kolo

Trećeg dana US Opena, poslednjeg Gren slem turnira u sezoni, na teren će samo troje predstavnika ovog regiona.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se u drugom kolu sastaje sa Čehom Jiržijem Veselim. Srbin nije blistao na startu takmičenja u Njujorku, a duel sa 49. igračem sveta dočekuje sa željom da mu se revanšira za neočekivani poraz na Mastersu u Monte Karlu. To je ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio i njihov jedini meč koji su do sada odigrali.

Duel između Srbina i Čeha treći je na stadionu "Artur Eš" i neće početi pre 20:30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Hrvatska će u sredu imati dvoje predtsvnika. Mirjana Lučić Baroni igra treći meč na "Luj Armstrongu" protiv drugog nosioca, Nemice Anđelik Kerber. Jedini put sastale su se u julu ove godine u Montrealu i slavila je Nemica sa 2:1.

Najboljeg hrvatskog tenisera Marina Čilića očekuje okršaj sa Ukrajincom Sergijom Stakovskim. Šampion US Opena iz 2014. dobio je sva četiri dosadašnje duela sa Stakovskim, a ovaj meč je poslednji na terenu broj 5.

Meč 2. kola odigraće i Španac Rafael Nadal protiv neugodnog Italijana Andreasa Sepija. Oni na teren "Artur Eša" neće izaći pre 02:30 časova.

Kompletan raspored pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PRLJAVA KAMPANJA Englezi tvrde: Novak je prevario Jelenu sa bolivudskom glumicom

Izvor: Kurir, 31.Avg.2016

...Đokovićeva nedavna izjava da je imao privatne probleme tokom Vimbldona zbog kojih je izgubio u trećem kolu ovog takmičenja od Sema Kverija izazvala je brojne reakcije javnosti širom sveta..Prvi reket sveta nije želeo da priča o razlozima Italijanski list "Gazeta delo sport" je naveo da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.