Luis Enrike: Nejmarov novi ugovor pokazuje koliko je Barsa moćna

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Enrike: ''Nejmarov novi ugovor pokazuje koliko je Barsa moćna''

Trener Barselone oduševljen je nakon što je Nejmar potpisao novi ugovor sa klubom.

Nejmar je danas i zvanično produžio ugovor do 2021. godine što je odlična vest za Barsu pošto su Brazilca želeli PSŽ, Mančester junajted i Real Madrid.

PSŽ je čak Nejmaru ponudio ogromnih 200 miliona evra za petogodišnji ugovor, ali je Brazilac odlučio da ostane u Barsi.

''Nejmarov potpis je ogromna vest, najveća ovih dana. To pokazuje koliko je on veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač, koliko napreduje i da je srećan u Barseloni, sa svojim saigračima i želji da osvaja trofeje. Svakom igraču je važno da ga klub voli, poštuje, da ima dobar odnos sa saigračima, naročito kada u jednoj ekipi ima toliko zvezda. Vi to niste toliko u mogućnosti da vidite, ali ja najbolje znam koliko Barsa ima jak kolektiv u svlačionici i nadam se da će tako biti u godinama koje dolaze'', rekao je Luis Enrike.

Nejmar je u Barsu stigao 2013. godine i do sada je osvojio devet trofeja, po dve Primere, Kupa kralja, Superkupa Španije, i po jednom LŠ, SP za klubove i Superkup Evrope.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.