Dnevni horoskop za 5. septembar: Rakove muči ljubomora, Lavove nesigurnost

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 5. septembar: Rakove muči ljubomora, Lavove nesigurnost

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju...

foto: Promo

Ovan

Danas ste izuzetno kreativni i to je karta na koju bi trebalo da igrate. Iskoristite je kako biste se oslobodili na emotivnom planu i učinite taj korak koji neko u vašoj okolini dugo iščekuje. Oborićete ga s nogu, sigurno.

Bik

Danas ćete možda morati da se izborite sa kritikama, i to očekujte od osobe sa autoritetom. Bitno je da se naoružate strpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i saslušate pažljivo, ali imajte u vidu da nikad nećete svakoga uspeti da usrećite. Neko će uvek poželeti da vas kritikuje zbog nečega.

Blizanci

Zdravo je osamiti se ponekad kako biste raščistili misli, ali morate da vodite računa da ne preterate. Ukoliko ovo radite da biste izbegli nekoga, ili sopstvenu odgovornost, vreme je da prestanete jer će se stvari samo pogoršati. Suočite se sa time već danas!

Rak

Pazite se ljubomore. Mnogo situacija danas izaziva u vama nesigurnost povodom posla, ljubavi ili porodice, ali ako zakopate ispod površine shvatićete čime ste zapravo nezadovoljni. Ne dozvolite da vam nesigurnost pokvari dan.

Lav

Ne dopadate se sami sebi a to vam ne može doneti ništa dobro. Koncentrišite se na svoje pozitivne osobine umesto da na drugima ispoljavate svoje nezadovoljstvo. Saznajte zbog čega ste toliko omiljeni u društvu i držite se toga. Videćete uskoro da nemate razloga za brigu.

Devica

Saznajte zbog čega se osećate nesigurno i otkrićete razlog svoje ljubomore. Partner vam je veran i nemate razloga da mu zamerate. Ako zavidite kolegi možda je razlog taj što osećate da vaš trud nije dovoljno vrednovan? Nije rešenje da bes iskalite na drugima.

Vaga

Prestrogi ste prema sebi i pokušavate da prihvatite više posla nego što ste u stanju da obavite. Ovo će vas samo iscrpeti a verovatno nećete postići ništa. Pogrešno mislite da drugi ovo očekuju od vas, zapravo ste sami sebi nametnuli takav tempo. Usporite.

Škorpija

Ako ne osećate da ste povezani sa partnerom nemojte to forsirati. Pretvaranje vas nikuda neće dovesti i samo ćete se osetiti frustrirano. Možda niste znali, ali ne morate baš uvek uspeti u svojoj zamisli.

Strelac

Trud se konačno isplatio iako vi to sada ne vidite. Lakše vam je da vidite stvari koje su loše nego one koje idu dobro, ali vreme je da zastanete, i uživate u plodovima svog rada. Počastite sebe, zaslužili ste.

Jarac

To što ste zaljubljeni u partnera ne znači da ste odgovorni za njegove postupke. Iako vam se čini da tako pokazujte da ste sebični, partneru činite medveđu uslugu pravdajući njegove postupke i podržavajući ga u svemu što radi. Ako se ne slažete jednostavno recite to!

Vodolija

Očekuju vas lepe stvari, samo treba da ih prepoznate kada vam pokucaju na vrata. Prilike se nižu, ali ponekad previše očekujete pa ne uspevate da ugrabite onu pravu. Držite otvoren um, nadomak ste uspeha.

Ribe

Danas se teško sporazumevate sa drugima. Sve ste isplanirali ali ne uspevate da predočite svoje planove i da izrazite svoje mišljenje. Najbolje je da razgovor ostavite za drugi dan, jer ovako možete samo sve zakomplikovati.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.