Izvor: Svet, 20.Okt.2014, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelac – horoskop za 20. oktobar 2014. godine

Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.
Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Strelac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škrpija – horoskop za 20. oktobar 2014. godine

Izvor: Svet, 20.Okt.2014

Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.