Izvor: Svet, 04.Maj.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak – Nedeljni horoskop za period: 04.05.2015. – 10.05. 2015.

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve sto je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rak – Horoskop za 4. maj 2015.

Izvor: Svet, 04.Maj.2015

Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite, kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku »razumnu meru«. Bez obzira na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.