Dnevni horoskop za nedelju, 28. maj!

Izvor: BKTV News, 28.Maj.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za nedelju, 28. maj!

Pogledajte šta su vam zvezde isplanirale za ovaj dan...

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Mislite da što se više trudite, imate sve manje šanse za uspeh u karijeri. Kako je osvanula nedelja, vaše strepnje i strahovi po pitanju posla momentalno blede. LJUBAV Promenljivi emocionalni odnosi najveći su razlog vašeg nemira i manjka samopouzdanja. Iskoristite ovaj dan za kvalitetne i pre svega otvorene razgovore. ZDRAVLJE Planirajte odmor.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nekada ste sami sebi najveći neprijatelj i toga ste apsolutno svesni. Danas imajte to na umu, ako se nađete u konfliktnoj situaciji. LJUBAV Nedosledni ste u svojim zahtevima prema voljenoj osobi. Nesklad emocija i postupaka danas dostiže kulminaciju. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Sada je najvažnije da sačuvate svoje poslovne interese i dobre odnose sa kolegama. LJUBAV Partnerova privrženost i sitne radosti koje vam priređuje, biće sve što vam je potrebno u ovom periodu. ZDRAVLJE Slaba cirkulacija.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Preuzimate na sebe ogroman broj obaveza koje obavljate čak i u danima odmora. Ne želite da propustite finansijski boljitak, a on će svakako doći. LJUBAV Ove nedelje nešto će krenuti po zlu. Dan ispunjen svađama i neprijatnim situacijama, posebno sa bliskom osobom. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Ljubavni horoskop za jun 2017: Evo ko će sresti ljubav svog života!

LAV (23. 7 - 23.8) POSAO Polako ali sigurno stičete podršku saradnika i nadređenih, a zbog truda i napora koji svakodnevno ulažete, veliki poslovni uspeh je samo pitanje trenutka. LJUBAV Pokušajte da malo pažnje skrenete sa sebe i posvetite se voljenoj osobi. Videćete kako vaša veza lako može da izađe iz krize. ZDRAVLJE Pripazite na kilažu.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Budite racionalni i odmereni kako najbolje umete. Ništa vas ne može smesti s puta kao nepromišljene reakcije i nestrpljenje. LJUBAV Na ljubavnom planu je i dalje nestabilno, a na momente i haotično. Devicama je najbolje da idu na odmor, po mogućstvu same. ZDRAVLJE Stomačne tegobe. Žene Device imaju hormonalne probleme.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Čuvajte se nepromišljenih poslovnih odluka i ulaganja. Najbolje bi bilo da u startu isplanirate današnji dan. LJUBAV Zbog narušenih partnerskih odnosa, najmanji problem vas vraća u konstantnu brigu i stres. ZDRAVLJE Mentalno ste stabilni.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Danas osećate neverovatnu produktivnost i posao definitivno nije vaša slaba tačka. LJUBAV Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom i drugim članovima porodice. Takođe, neko vam donosi dobre vesti. ZDRAVLJE Pad energije u drugoj polovini dana.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Vaša poslovna nedelja je doživela svoje uspone i padove, ali kada budete bolje planirali svoje vreme i radne zadatke, nizaćete samo uspehe. LJUBAV Ljubavna veza je na stabilnim temeljima i primećujete da partner kontinuirano investira u vaš emotivni odnos. ZDRAVLJE Neraspoloženi ste i neispavani.

JARAC (22. 12 - 29. 1) POSAO Beležite velike uspehe, ali imate veliku potrebu za nezavisnošću. Ovaj protekli period pokazao je koliko ste uporni kada nešto naumite. LJUBAV Uživate u vremenu koje provodite sa porodicom i prijateljima, ali najviše vam prija vreme koje ste odvojili za sebe. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Pokušajte u ovom periodu da sve stare poslove privedete kraju, kako biste započeli nove. To svakako važi i za vraćanje starih dugova. LJUBAV Pokušavate da izbegnete teme o budućnosti veze, više biste voleli da vidite beskrajne površne razgovore. ZDRAVLJE Dobro.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Važno je da se brzo aktivirate i zgrabite šansu koja vam se pruža. Novčani podsticaj dolazi već sledeće nedelje. LJUBAV Zadovoljni ste stanjem u ljubavnim odnosima od onog trenutka kada ste odustali od svojih nerealnih očekivanja. ZDRAVLJEU odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.