SJAJAN GEST - Kapa dole, Grizmane! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN GEST - Kapa dole, Grizmane! (video)

Francuski reprezentativac i junak pobede ''Trikolora'' u meču osmine finala EP protiv Republike Irske pokazao je i ljudsku veličinu posle ove utakmice.

Kao što znate, Antoan Grizman je u duelu sa Ircima doneo preokret selekciji Francuske i sa dva postignuta gola joj omogućio plasman među osam najboljih reprezentacija na Evropskom prvenstvu.

A koliko god da je oduševio na terenu u pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici, još više je pohvala zaslužio za gest koji je učinio posle utakmice.

Naime, on je loptu kojom se igrala utakmica između Francuske i Irske poklonio dečaku čiji je otac, francuski policajac Žan-Baptist Salvanj, zajedno sa svojom partnerkom Džesikom Šnajder, nedavno ubijen u Parizu u terorističkom napadu.

U prilogu je detalj kada Grizman uručuje dečaku ovaj poklon, objavljen na Tviteru, uz poruku:

''Francuski nacionalni tim pokazao je solidarnost sa našom policijom. Antoan Grizman uručio je loptu sinu Žan Baptista Salvanja''.

L'@equipedefrance solidaire de nos policiers@AntoGriezmann remet le ballon du match #FRAIRL au fils de JB Salvainghttps://t.co/CWWXjOUDXG

— Police Nationale (@PoliceNationale) June 29, 2016
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.