Nole progovorio o vezi Ane i Švajnija!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole progovorio o vezi Ane i Švajnija!

Srpski teniser Novak Đoković pričao je u današnjem razgovoru sa novinarima i o temama koje nemaju direktne veze sa Rolan Garosom, a novinari su pokušavali da od njega izmame neke informacije o vezi Ane Ivanović i nemačkog fudbalskog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera.

Posle priče o današnjoj pobedi nad Žilom Milerom u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolu turnira u Parizu, jedan od srpskih izveštača pitao je Đokovića da li je upoznao Švajnštajgera, a teniseru nije dugo trebalo da se osmehne u odgovoru.

"Jesam, jesam...Videli smo se u Rimu i ovde. Eto, to je sve što mogu da kažem, ne smem više od toga. Vrlo je prijatan momak.

Ja znam da je to sad najtraženija tema za razgovor šta se tu događa, ali ako ste se nadali da ću ja tu da vam kažem nešto... žao mi je, stvarno ne mogu. Sve što ću reći je da su vrlo simpatičan i skladan par, da je on fin momak i da su srećni, to je najbitnije"
, rekao je Đoković.

#Schweinsteiger watching his gf play. pic.twitter.com/dPipEZhg1f

— München Photos (@MunchenPride) May 28, 2015
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo šta je Nole rekao o Aninoj vezi sa Švajnštajgerom

Izvor: B92, 29.Maj.2015

Najbolji teniser sveta u Parizu je odgovarao na pitanja vezana za najpoznatiji sportski par...Srpski teniser Novak Đoković pričao je u današnjem razgovoru sa novinarima i o temama koje nemaju direktne veze sa Rolan Garosom, a novinari su pokušavali da od njega izmame neke informacije o vezi Ane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.