Sergej konačno otišao iz Hrvatske: Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 11:03

Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"

Dan nakon što je uhapšen u Splitu, Sergej Trifunović se ponovo oglasio na Instagramu i novom objavom vređao splitske policajce.

Trifunović je u u objavi na Instagramu pomenuo Loru, Francetića, struju, Blajburg...

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura. Nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćete od tih para sašiti sebi nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pos*rem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi", napisao je Sergej na Instagramu i dodao:

"Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad", napisao je Trifunović.

Pročitajte i:Priveden Sergej Trifunović

Napao je i Bojana Ivoševića

Podsetimo, Sergej je nakon hapšenja na svojim društvenim mrežama objavio da više nikada neće doći u Split.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživeo se može uporediti sa istorijskim slikama u kome gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama i majicama sa kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ne ližu sa gradskom vlašću.

Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split“, napisao je Sergej na Instagramu.

"Adio. A bilo je lepo i svi moji dragi prijatelji iz Splita su uvek dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovek, moj kolega i potpuno isključen iz ove priče) specijalno da mi se napaše j*ja, g*vance malo“, dodao je Sergej.

Pročitajte i: Samo što je pušten iz pritvora, Sergej Trifunović dobio još jednu kaznu u Hrvatskoj

Podsetimo, Sergej je u petak snimljen kako napušta sud u pratnji branioca Ivanke Šamije, vidno uznemiren. Rekao je da splitski policajci tvrde da se vidi, ali kaže da ga nije video. Imao je i pitanje za dogradonačelnika Splita.

"Ivoševiću, vidiš li ovo?", upitao je Trifunović, koji je zbog dva prekršaja kažnjen sa 500 evra, a mora da plati i troškove postupka u iznosu od 50 evra. I on i policija su odustali od žalbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trifunović o policajcima u Splitu: Znam da vam je žao što mi niste otvorili Loru

Izvor: Danas, 10.Sep.2023

Sergej Trifunović se ponovo oglasio na Instagramu i novom objavom vređao splitske policajce,  u saopštenju je pomenuo Loru, Francetića, struju, Blajburg..  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.