Smesa koja UKLANJA sve DLAČICE sa LICA, bez depilacije, crvenila i isušivanja! Samo naneseš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 21:23

Smesa koja UKLANJA sve DLAČICE sa LICA, bez depilacije, crvenila i isušivanja! Samo naneseš!

Ništa lakše!

Većini žena zasigurno idu na živce uporne dlačice na licu koje kao da rastu baš tamo gde ih najmanje želimo. Za mnoge su to dlačice na nausnici, za neke na bradi, a za neke one uz uho i liniju čeljusti.

Pri tome se koriste sve moguće tehnike: brijanje (brzo, ali treba raditi često), izbeljivanje (ono kad umjesto tamnih "brkova" dobijete bele), depilacija hladnim ili toplim voskom u salonu ili kod kuće (bolno, crveno), pincetom (bolno, dugotrajno), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epilacijskim aparatom (bolno, crveno), epilacijskim kremama (moguća alergija) ili elektrolizom i laserom (trajno, ali skuplje).

Uglavnom, dlačice se uvek vraćaju, a jedino trajno rešenje su elektroliza, laser – ili neki domaći recepti, kao što je ovaj.

Sastojci:

A post shared by Bananowo_bambusowa (@bananowo_bambusowa) on Oct 18, 2020 at 12:08pm PDT

Postupak:

Pomešajte kurkumu i slanutkovo brašno u posudici i u to ulijte sasvim malo mleka ili jogurta kako bi dobili gustu pastu.Nanesite ovu smesu na željenu zonu u smjru rasta dlačica i ostavite oko 20 minuta odnosno dok se ne sasuši. Istrljajte čistom pamučnom tkaninom ili trljačicom namočenom u mlaku vodu i isper

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.