SELENA ODLUČILA DA VERUJE U LJUBAV! Sa Džastinom je napravila grešku, zato sada okreće NOVI list!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELENA ODLUČILA DA VERUJE U LJUBAV! Sa Džastinom je napravila grešku, zato sada okreće NOVI list!

Čekaće koliko god treba...

Selena Gomez (27) u jednom intervjuu rekla je da prva velika ljubav može da utiče na našu percepciju realnosti i na našu racionalnost.

- Vi ste u fazi života kada osećate ljubav po prvi put i mislim da to može da bude malo toksično. Osećate zavisnost koju vezujete za ljubav, a onda je tu i zavisnost prema strasti i frustracija jedno prema drugom za koju mislite da je ljubav, a ja sam u tako nešto verovala baš dugo - rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona nije imenovala nijednog od bivših momaka u tom razgovoru. Pevačica je bila u turbulentnoj vezi sa pevačem Džastinom Biberom koji se nedavno oženio sa Hajli Boldvin, a fanovi veruju da je njena poslednja pesma posvećena njemu.

- Ja nisam htela da izgubim onu predstavu o ljubavi koju imam i kakvom je zamišljam. Ne želim da budem ogorčena zbog nečega. Verujem da postoji i srećna sam što ću čekati koliko god da treba jer to radimo oduvek. Te stvari će se dešavati sve dok ne prestanu da se dešavaju -  rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.