Ova kombinacija boja će biti apsolutni prolećni hit: Uz njih svaki stajling izgleda skupo i prefinjeno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova kombinacija boja će biti apsolutni prolećni hit: Uz njih svaki stajling izgleda skupo i prefinjeno! (FOTO)

Budite in!

Polako je ušla na modnu scenu, a tokom proleća će preuzeti potpunu dominaciju. Ljubičasta boja je apsolutni hit, a kada se u istom autfitu nađe sa tamno zelenom nastaje pravi modni pogodak.

Eli Golding je pokazala kako ove dve boje mogu da izgledaju moćno i efektno. U neobičnom stajlingu je prošetala crevenim tepihom, a svi modni kritičari su bili očarani njenim izgledom.

Prednost ovih boja je što svima dobro stoje. Bilo da ste crnka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plavuša ili brineta, sa ovom bojom nećete pogrešiti.

Ellie Goulding Insta Story, last night #elliegoulding

Објава коју дели EllieGoulding-Anna/cattleyaEG💮 (@xellie_more) дана 17. Феб 2020. у 11:26 PST

Ukoliko niste dovoljno smele da se usudite da spojite ove dve boje, na monohromatski stajling u zelenoj boji dodajte jedan ljubičasti detalj i to će biti dovoljno da cela kombinacija zablista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.