ONA JE VEČ 30 GODINA ZAVISNICA OD SOLARIJUMA: Sunčam se svaki dan po 20 minuta, ne brinem zbog raka kože

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 19:14

ONA JE VEČ 30 GODINA ZAVISNICA OD SOLARIJUMA: "Sunčam se svaki dan po 20 minuta, ne brinem zbog raka kože"

Ništa tako dobro ne daje boju kao solarijum, kaže Patriša Krencil.

Amerikanka Patriša Krencil, zavisnica od sunčanja u solarijumu, nakon što joj je zabranjeno da ulazi u salone u Nju Džersiju, gde živi, namerava da se preseli u Britaniju, otkriva list San.

Žena koja je čak i svoju šestogodišnju ćerku Anu vodila po solarijumima u intervjuu britanskom listu kaže da želi da živi u Londonu kako bi se izlečila od zavisnosti.

A post shared by Patricia >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krentcil (@realtanmom)

Međutim, svi veruju da Patriša u Britaniji želi samo da nastavi da se sunča.

- Ništa tako dobro ne daje boju kao solarijum. Poslednjih 12 godina ga koristim, međutim, prošle godine sam izbačena iz svih salona. Sada provodim sate nanoseći losione za samopotamnjivanje.

Želim da odem s ovog mesta kako bih ponovo imala slobodu - kaže Patriša.

Ona nije usamljena u tom svetu zavisnosti solarijumom.

Megi Sing (47) je Poljakinja, koja od svoje šesnaeste godine koristi solarijum. Kako tvrdi, svaki dan provodi najmanje 20 minuta sunčajući se u svom kozmetičkom salonu i veruje da je to čini mlađom.

- Mislim da izgledam sjajno za svoje godine. Imam skoro 50 godina, a realno izgledam kao da imam 35 - ispričala je Megi.

To što ima svoj kozmetički salon joj daje mogućnost da solarijum koristi kako i kada joj se hoće.

- Mislim da sam zavisna od sunčanja, jednostavno nikada mi nije dosta, a svakako mislim da je to dobro za moje mentalno zdravlje - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.