Neda Ukraden: Mi smo najveće žrtve ove krize VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2020, 16:16

Neda Ukraden: "Mi smo najveće žrtve ove krize" VIDEO

Pevačica Neda Ukraden tokom vikenda proslavila je krsnu slavu. Proslavila ju je, kako treba, u krugu porodice.

"Bogu hvala zdravi smo svi. Slava služi ne samo da ses etiš svog sveca, nego i da se podsetiš nekih lepih starih običaja. Ali, ovo su kažu tužna vremena, sa maskama nema osmeha u ovim danima. Ovo je vreme koje briše umetnost, pa i sport, neke delatnosti koje su nužno vezane s javnošću i publikom", kaže Neda za TV Prva.

Njoj, kao i mnogim njenim kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkazani su svi nastupi, zbog čega sedam meseci nije imala prihode.

"Muzika, sport, kao i turizam su najveće žrtve ove krize. Ceo život sam se ponašala kao dobar domaćin, ali sam i ulagala u pesme, muziku i trudila se da ostavim neššto i mojoj ćerci da ne bude 'Baka zaradila, baka i potoršila', ali to nije nimalo lako", kostatuje Neda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.