Ovo niste očekivali: Ružica Đinđić glumila u Čolinom spotu?!

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo niste očekivali: Ružica Đinđić glumila u Čolinom spotu?!

Verovali ili ne, Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, glumila je u spotu Zdravka Čolića za pesmu “Malo pojačaj radio”, u kome igra iza popularnog pevača koji sedi za klavirom!
Spot je režirao Boris Miljković, koji je u razgovoru za Nedeljnik rekao:
“Bili smo deo generacije s istim afinitetima, mada je Zoran bio nekoliko godina stariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << od nas. Zoran je bio političar s konjskim repom, a Ružica lepotica koja nam je ličila na Kim Vajld. Ona je bila naša drugarica, lepa devojka, i pitali smo je da li bi se pojavila u spotu”.
Ružica se ma kratko pojavljuje pred kraj spota koji možete pogledati OVDE
 
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo niste očekivali: Ružica Đinđić glumila u Čolinom spotu?!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2016

Verovali ili ne, Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, glumila je u spotu Zdravka Čolića za pesmu “Malo pojačaj radio”, u kome igra iza popularnog pevača koji sedi za klavirom!..Spot je režirao Boris Miljković, koji je u razgovoru za Nedeljnik rekao:..“Bili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.