JOŠ JEDAN RAZLAZ! PLANIRALI SVADBU, A ON JE OTKAČIO: Glumica u nervnom rastrojstvu nakon raskida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN RAZLAZ! PLANIRALI SVADBU, A ON JE OTKAČIO: Glumica u nervnom rastrojstvu nakon raskida!

Razlog je neverovatan.

Jedan od osnivača PejPala i atomobilske kompanije Tesla, Elon Musk vratio se u SAD čim je okončao vezu sa glumicom Amber Hard. Bivša supruga Džonija Depa, koji joj je nakon razvoda isplatio oko pola miliona dolara, očajava jer je sa milijarderom želela da osnuje porodicu. Glumica veoma često plače na snimanju filma u Australiji.

NE VOLI DA IH EKSPONIRA, ALI... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zdravko Čolić otkrio detalje o njegovim ĆERKAMA - ovo nismo znali!

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTVORENO PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Za nju je ovo poslednji...

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Apr 23, 2017 at 5:11pm PDT

- Šokirala se jer Elon uopšte nije davao Amber do znanja da nije zadovoljan njihovom vezom. Njegova ishitrena odluka ju je mnogo iznenadila - tvrdi glumičin prijatelj.

Musk, navodno, ne želi više glumicu da vidi, a ni da je čuje, jer su njeni prijatelji ispričali kako se ponašala prema svojim bližnjima, zbog čega je milijarder ekspresno nestao iz njenog života.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Jul 14, 2017 at 6:38pm PDT

- Njihova veza je jako ozbiljna i Amber je oduševljena idejom o udaji za Elona - rekao je glumičin otac David pre samo četiri meseca, kada je dodao da par uveliko kuje planove o zasnivanju porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Musk ostavio Amber: Ona je manipulatorka

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017

Shvatio je da Amber često manipuliše s bliskim osobama, a sklona je i besramno lagati kako bi ostvarila svoje sebične ciljeve, tvrde prijatelji para...Suosnivač PayPala i automobilske kompanije Tesla Elon Musk (46) vratio se u SAD čim je okončao vezu s glumicom Amber Hard (31)...Bivša supruga...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.