Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musk ostavio Amber: Ona je manipulatorka

Shvatio je da Amber često manipuliše s bliskim osobama, a sklona je i besramno lagati kako bi ostvarila svoje sebične ciljeve, tvrde prijatelji para.

Suosnivač PayPala i automobilske kompanije Tesla Elon Musk (46) vratio se u SAD čim je okončao vezu s glumicom Amber Hard (31).

Bivša supruga Džonija Depa, koji joj je nakon razvoda isplatio 10 miliona dolara, očajava jer je s milijarderom željela zasnovati porodicu. Glumica stalno plače na setu u Australiji gdje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << snima “Aquamana”.

“Šokirala se jer Elon ni s čim nije davao Amber do znanja da nije zadovoljan njihovom vezom. Njegova ishitrena odluka ju je iznenadila”, tvrde glumičini prijatelji.

Musk, navodno, ne želi više glumicu ni vidjeti ni čuti, jer su mu njeni prijatelji ispričali kako se ponašala prema svojim bližnjima, zbog čega je milijarder ekspresno nestao iz njenog života.

Portparol milijardera, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 17 milijardi dolara, rekao je da Musk ne želi komentarisati prekid s Hard.

“Njihova veza je jako ozbiljna i Amber je oduševljena idejom o udaji za Elona”, rekao je glumičin tata Dejvid prije samo četiri mjeseca i dodao da par naveliko kuje planove o zasnivanju porodice.

Musk i Hard zaljubili su se još prošlog ljeta, a Amber je, ubrzo nakon razvoda od Depa, rekla kako ju je južnoafrički milijarder potpuno očarao.

(24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.